Na de snelle verkoop van
fase 1 volgt nu fase 2.
Opnieuw een buitenkans
om 'buiten' te wonen.
26-06 Het gaat snel. Voorjaar 2017 start verkoop nieuwe fase.
Na de razendsnelle verkoop van fase 1 zijn ook de volgende fases (2A t/m 2D) bijna geheel uitverkocht. De bouw van fase 2A en 2B is reeds gestart en dat vieren we op 26 oktober 
Lees meer >>
11-05 Vrijdag 20 mei start verkoop fase 2d
De langverwachte volgende fase staat nu in de agenda. Volgende week vrijdag komen er weer 24 nieuwe twee-onder-een-kapwoningen en 2 half vrijstaande villa's in de verkoop. 
Lees meer >>
25-03 Nieuwe mijlpaal: vijftig procent verkocht!
Na de razendsnelle verkoop van de eerste fase verloopt nu ook de verkoop van fase 2 zeer voorspoedig.
Lees meer >>
21-12 Eerste toewijzingen hebben plaatsgevonden
Het waren spannende weken na de drukbezochte start verkoop. Ook nu zijn er weer veel bouwnummers waar meerdere gegadigden voor zijn. Inmiddels hebben..Lees meer >>
1/12 Inschrijven kan tot zaterdag
Afgelopen zaterdag was de geslaagde start verkoop voor De Jonge Veenen fase 2. Veel mensen hebben al direct het officiële inschrijfformulier ingevuld. Anderen hebbenLees meer >>

 

Het gaat snel. Voorjaar 2017 start verkoop nieuwe fase.

Na de razendsnelle verkoop van fase 1 zijn ook de volgende fases (2A t/m 2D) bijna geheel uitverkocht. De bouw van fase 2A en 2B is reeds gestart en dat vieren we op 26 oktober. Minister Blok is opnieuw van de partij. Hij viert dit graag met ons mee. En we gaan door!
 
Voorinschrijving gestart
De snelle verkoop betekent groen licht voor fase 2E en 2F. Met weer een compleet nieuw aanbod van royale eengezinswoningen, luxe tweekappers en villa’s. In de inmiddels vertrouwde en onverminderd populaire jaren dertig stijl. De voorbereidingen zijn in volle gang. We verwachten in het voorjaar van 2017 te starten met de verkoop. 
Omdat de tijd vliegt en de vraag nog steeds groot is, kunt u zich nu al voorinschrijven voor een woning. Het gaat officieel om een geheel vrijblijvende voorinschrijving. Zonder verplichtingen maar wel met het voordeel dat vroege inschrijvers meer kans maken op de woning van hun dromen. Reden genoeg om nu al een voorinschrijving te doen via deze link.
 
Laatste nog niet verkochte woningen aan de rand
Er zijn nog drie vrijstaande villa’s te koop in fase 2B. In fase 2D zijn een aantal vrijstaande villa’s omgezet naar luxe tweekappers, het nieuwe type Cp. Met een prachtige rieten kap en wit gekeimde gevels op de mooiste plek van het plan met uitzicht op de polder. Deze luxe twee-onder-een-kapwoningen staan al onder optie, maar als u geïnteresseerd bent, kunt u zich direct bij de makelaar als reserve-kandidaat aanmelden. Het kan namelijk altijd gebeuren dat een koper noodgedwongen afvalt als de financiering onverhoopt niet rond komt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de makelaars.

Voor het meest recente nieuws verwijzen wij u naar de speciale Facebookpagina van De Jonge Veenen