Na de snelle verkoop van
fase 1 volgt nu fase 2.
Opnieuw een buitenkans
om 'buiten' te wonen.
02-03 Vier nieuwe tweekappers aan de polder te koop
De vorige fases van De Jonge Veenen waren razendsnel uitverkocht. Alleen drie luxe villa’s in fase 2B bleven onverkocht. Deze zijn nu vervangen door het populaire type Cp. 
Lees meer >>
26-06 Het gaat snel. Voorjaar 2017 start verkoop nieuwe fase.
Na de razendsnelle verkoop van fase 1 zijn ook de volgende fases (2A t/m 2D) bijna geheel uitverkocht. De bouw van fase 2A en 2B is reeds gestart en dat vieren we op 26 oktober 
Lees meer >>
11-05 Vrijdag 20 mei start verkoop fase 2d
De langverwachte volgende fase staat nu in de agenda. Volgende week vrijdag komen er weer 24 nieuwe twee-onder-een-kapwoningen en 2 half vrijstaande villa's in de verkoop. 
Lees meer >>
25-03 Nieuwe mijlpaal: vijftig procent verkocht!
Na de razendsnelle verkoop van de eerste fase verloopt nu ook de verkoop van fase 2 zeer voorspoedig.
Lees meer >>
21-12 Eerste toewijzingen hebben plaatsgevonden
Het waren spannende weken na de drukbezochte start verkoop. Ook nu zijn er weer veel bouwnummers waar meerdere gegadigden voor zijn. Inmiddels hebben..Lees meer >>


Vier nieuwe tweekappers aan de polder te koop

De vorige fases van De Jonge Veenen waren razendsnel uitverkocht. Alleen drie luxe villa’s in fase 2B bleven onverkocht. Deze zijn nu vervangen door het populaire type Cp. Voor dit type was in fase 2D erg veel belangstelling. Dit is voor nu de laatste kans op een karakteristieke tweekapper met uitzicht over de polder. Een schitterende woning met een klassieke landelijke uitstraling, dankzij de houten gevelelementen en een rieten kap. Met een vloeroppervlak van maar liefst 182 vierkante meter heeft u ook binnen alle ruimte.
 
Vanaf nu officieel inschrijven bij de makelaar
Met het versturen van deze nieuwsbrief is de inschrijving voor deze vier woningen gestart. Geïnteresseerd? Neem direct contact op met een van de makelaars. Of ga direct naar de makelaar voor het inschrijfformulier. De inschrijving duurt tot en met volgende week donderdag (9 maart). Hierna worden de vier nieuwe tweekappers toegewezen. De verkoopprijzen zijn vanaf €449.000,- v.o.n.. We verwachten de woningen snel te verkopen. Daarna kan de bouw beginnen.

 
De nieuwe tweekappers type Cp. Op de situatietekening ziet u links bovenin in het groen de vier nieuwe tweekappers in fase 2B. Hier stonden eerst luxe villa's. 
Bouwnummer Verkoopfase Type Omschrijving GBO Perceel Koop-/aanneemsom v.o.n.
66a 2B Cp 2-onder-1 kap 182 m² 362 m² € 449.000,-
66b 2B Cp 2-onder-1 kap 182 m² 375 m² € 455.000,-
67 2B Cp 2-onder-1 kap 182 m² 389 m² € 459.500,-
68 2B Cp 2-onder-1 kap 182 m² 403 m² € 465.000,-


Voorbereiding fase 2E en 2F in beslissende fase
 
Ondertussen zijn we nog steeds hard aan het werk met de voorbereidingen voor fase 2E en 2F. Met de snel veranderende woningmarkt en de gestegen bouwprijzen in de eveneens aantrekkende bouw was het weer even een extra uitdaging om vast te houden aan het uitgangspunt ‘zoveel mogelijk waarde voor een aantrekkelijke prijs.' Want dat was en blijft de kracht van het project. Schitterende jaren dertig architectuur, energiezuinig en met veel ruimte, zowel binnen als buiten, tegen ouderwets lage prijzen.
 
Stedenbouwkundig plan definitief
Gelukkig ligt inmiddels het stedenbouwkundig plan voor fase 2E en 2F vast. Daarin staat precies hoe de verkaveling eruit komt te zien en welke type woningen er waar in het plan zullen worden gerealiseerd. Op basis daarvan kunnen we het plan precies invullen, waarbij we ook dankbaar gebruik maken van beproefde en verbeterde ontwerpen uit eerdere fases.
 
82 woningen
De nieuwe fases 2E en 2F bieden ruimte aan 82 woningen in verschillende prijsklassen.
Royale herenhuizen, verschillende typen luxe tweekappers en prachtige vrijstaande vrijstaande villa’s aan de polder. Allemaal in de voor De Jonge Veenen zo kenmerkende jaren dertig stijl met een sterk oog voor details. Deze zomer gaan we in verkoop met fase 2E en 2F.
 
Voorinschrijven
Wilt u niks missen en straks zoveel mogelijk kans maken op de woning van uw keuze, schrijft u zich dan alvast in via via deze link. Vergeet ook niet af en toe onze Facebookpagina te checken.