Na de snelle verkoop van
fase 1&2 volgt nu fase 3&4.
Opnieuw een buitenkans
om 'buiten' te wonen.
10-06 Fase 3 en 4 eind 2021 in verkoop
De Jonge Veenen is inmiddels een begrip en staat letterlijk op de kaart. Mooi vormgegeven en ruime woningen in het groen, met een opvallend hoge kwaliteit. Na de snelle verkoop van meer dan 375 woningen in fase 1 en 2, gaan eind dit jaar de volgende fases in verkoop. We werken met hetzelfde team van specialisten. Dezelfde ontwikkelaar, bouwer, architect en makelaars. Hiermee kunnen we dezelfde kwaliteit garanderen als de vorige fasen.Lees meer >>
11-01 Alle woningen zijn verkocht
Sinds afgelopen jaar zijn alle woningen in De Jonge Veenen verkocht. In deze fasen is geen enkele nieuwbouw woning meer te koop.Lees meer >>
24-05 Heerlijk wonen in alle privacy
Waarschijnlijk heeft u al de nodige mails ontvangen over de nieuwe privacy wetgeving. Ook wij hebben ons werk gedaan, onderaan de nieuwsbrief kunt u lezen wat dit voor u betekent. Maar liever vertellen we u over Lees meer >>
29-03 Maandag 16 april start verkoop nul-op-de-meter
Het zijn de eerste NOM-woningen (Nul-Op-de-Meter) in de gemeente Zuidplas. Veel mensen hebben er reikhalzend naar uitgekeken. In een tijd waarin iedereen praat over  Lees meer >>
22-01 Verkoop in volle gang. Nog enkele beschikbaar.
Het jaar is voor veel mensen goed begonnen. Met de koop van een mooi huis in De Jonge Veenen. Ondertussen zijn de verkoopgesprekken nog in volle gang. Voor 31 woningen is er al een mondeling akkoord en een tekenafspraak.Lees meer >>

Fase 3 en 4 eind 2021 in verkoop

De Jonge Veenen is inmiddels een begrip en staat letterlijk op de kaart. Mooi vormgegeven en ruime woningen in het groen, met een opvallend hoge kwaliteit. Na de snelle verkoop van meer dan 375 woningen in fase 1 en 2, gaan eind dit jaar de volgende fases in verkoop. We werken met hetzelfde team van specialisten. Dezelfde ontwikkelaar, bouwer, architect en makelaars. Hiermee kunnen we dezelfde kwaliteit garanderen als de vorige fasen.

Nog groener
In de volgende fase besteden we extra aandacht aan de thema‚Äôs groen, water en spelen. In fase 2 bouwden we al duurzame nul-op-de-meter woningen. Nu gaan we weer een stap verder. Alle woningen worden gasloos en bouwkundig energie-neutraal. En al bij de invulling van het stedebouwkundig plan denken de stedenbouwkundigen van Bureau Imoss na over zaken als klimaatadaptie en natuurinclusief. Meer groen en water rondom het huis zorgt bijvoorbeeld voor meer koelte. Daarom zal fase 3 een kleinere dichtheid van woningen kennen, dus minder woningen en meer groen en water. 
Stedenbouwkundig bureau Imoss is volop bezig om groen, water, spelen en wonen bij elkaar te brengen in het stedenbouwkundig plan.
 
Gefaseerd in verkoop
Fase 3 zal vanaf eind dit jaar gefaseerd in verkoop gaan. Er worden in totaal 176 woningen gebouwd, waarvan 26 huurwoningen. Fase 4 omvat een uitbreiding voor de scholen met daarboven 26 koopappartementen. Dit is op de locatie van het huidige pupillen voetbalveld.
 
Gevarieerd aanbod
Net als in de eerdere fasen bestaat het plan uit een gevarieerd aanbod van diverse gezinswoningen, twee-onder-eenkappers en vrijstaande woningen. Van elke categorie woningen zijn er verschillende types met verschillende afmetingen en prijsklassen. Bovendien bieden we ook weer de optie aan voor slapen en badderen op de begane grond. Zo worden het levensloopbestendige woningen, een mooi alternatief voor een appartement. 
 
Eerste impressies
De architect is inmiddels ook begonnen met het ontwerp van de woningen. In het najaar verwachten we de eerste beelden te kunnen laten zien. De woningen krijgen weer de karakteristieke jaren dertig uitstraling met veel aandacht voor detail. Zoals u in de Jonge Veenen gewend bent.
 
Inschrijven voor de nieuwe fases
De website die u nu bekijkt is al in 2014 ontwikkeld bij het in verkoop brengen van fase 1. De website is nu hard toe aan vernieuwing. Volgende maand komt er een nieuwe website online waarop u zich kunt inschrijven voor de woning van uw keuze en voor de nieuwsbrief. We houden u graag op de hoogte. 
 
Informatieavond
Op dit moment zijn we bezig met het afronden van het stedenbouwkundig plan. Als het plan definitief is, zal er een nieuwe informatieavond worden georganiseerd. Dit is naar verwachting na de bouwvakantie. We hopen dan weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren in Dorpshuis Op Moer.