3717 jonge veenen fase 3 b2 01 5
10 oktober

26 oktober start verkoop woningen Parkzijde

De datum voor de start verkoop is bekend. Het aftellen kan beginnen. Nog ruim 2 weken. Dan gaat er een nieuwe fase in de populaire wijk de Jonge Veenen in verkoop. De populariteit heeft de wijk vooral te danken aan de opvallend zorgvuldig ontworpen architectuur in de jaren dertig stijl en de ruimte zowel binnen als buiten. In de nieuwe fase, Parkzijde, houden we dit in ere. 

Authentiek gevarieerd
Als je in een jaren dertig of twintig wijk rondloopt zijn niet alleen de huizen zelf mooi, ook het ensemble, de variatie. Vaak zijn maar weinig huizen hetzelfde. In Parkzijde is dat ook zo. Met maar liefst 26 verschillende types is er al veel te kiezen. En zelfs binnen de types is er nog heel veel variatie. Wat dacht je van een erker of veranda? Of een Frans balkon? Een lichte steen of juist meer donker? En met wat ouderwets jargon: Speklagen of liever een makelaar? Allemaal zaken die een huis extra sfeer en uitstraling geven. Kies het huis dat helemaal bij u past.

Veel groen en water
Het langgerekte park dat de wijk met de polder verbindt, is nog breder dan in de vorige fase. Met een speeleiland voor de kinderen en veel water. In Parkzijde krijgt ook de natuur de ruimte. Met wadi’s en natuurlijke oevers en uiteraard veel bomen. Aan het einde van het park wordt zelfs een “tiny forest” aangelegd, een educatieve tuin waar je kennis kunt maken met allerlei soorten bomen en planten.

Van betaalbaar tot royaal
De gezinswoningen worden gebouwd in drie verschillende maten. De varianten op de hoek en de gedraaide kappen zorgen voor nog meer variatie in de wijk, en binnen. Met een gebruiksoppervlak van 107 tot en met 171 vierkante meter.

Royale tweekappers
Van de tweekappers zijn er twee hoofdtypes. Dat begint met 170 m2 en kan oplopen tot maar liefst 205 m2. De architectuur kent veel variatie en alle elementen die sfeer geven aan de architectuur zie je terug. Zoals veranda’s, erkers en makelaars.

Heerlijke poldervilla's
De villa’s aan de rand van de polder zijn weer de kers op de taart. Met zo’n 270 m2 bieden ze een zee van ruimte en samen met de polder als uitzicht is dat geweldig vrij wonen. Dat is pas luxe. Net als de twee badkamers en drie toiletten die de woning standaard heeft. De architectuur van geen enkele villa is hetzelfde. Het rieten dak zie je wel op elke villa terug. 

Gefaseerd in verkoop
Parkzijde gaat gefaseerd in verkoop. Als eerste gaan er 35 gezinswoningen, 16 tweekappers en 3 poldervilla’s in verkoop. De verkoopprijzen, brochure en plattegronden worden pas bij de start verkoop bekendgemaakt en uitgedeeld. Bij deze fase zijn drie makelaars betrokken: Perdijk Makelaardij uit Zevenhuizen, Gouwestad Makelaardij uit Waddinxveen en De makelaars uit Zoetermeer. We houden u via de nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen.