Drive-through was een feestje

8 december 2020

In deze nieuwsbrief een terugblik op de start verkoop en belangrijke informatie voor iedereen die zich later heeft ingeschreven voor deze nieuwsbrief.

Sinterklaas
Dit jaar was er geen grote intocht en zelfs geen kleine intochten. Toch was 5 december weer een feestje. Het was heerlijk weer, gezellig druk en we waren ontzettend blij en bovenal vereerd dat de Goedheiligman er afgelopen zaterdag bij was.
 
Lachende gezichten
De Sint vond het zelf ook weer een feestje: "Elk jaar ben ik weer verrast hoe blij iedereen is als ze mij zien. Alleen maar lachende gezichten. En alle mensen willen graag wat tegen mij zeggen of vragen. Niet alleen de kinderen hoor. De volwassenen zijn ook nog allemaal grote kinderen. Brutale kinderen. Zo kreeg ik vaak de vraag of ik het niet koud had. En of ik niet wat witjes zag. Gelukkig waren de kinderen op de achterbank wel heel lief."

Informatiepakket
Wie niet in de gelegenheid was om afgelopen zaterdag de start verkoop bij te wonen, kan vanaf vanavond laat het inschrijfformulier, de brochure, de prijslijst en de meerwerklijst hier downloaden. Vanaf dan zullen ook de geïllustreerde plattegronden op de website te zien zijn.

Veel interesse
De afgelopen maanden werd duidelijk dat er veel interesse was voor Groen Dorpsveld. Zaterdag werd dat nog eens bevestigd. Er werden bijna tweehonderd informatiepakketten uitgedeeld. Dat zorgt ook voor veel vragen over de toewijzing. 

Check V
Daarom blijven we het voor de zekerheid herhalen: we hebben een strakke planning met een start bouw in mei 2021. Dit betekent dat we streven naar een snelle en zorgvuldige verkoop. Om deze reden zal er geen loting plaatsvinden. We wijzen toe aan de kandidaat-koper die het meest serieus is. Het werkt dus in uw voordeel als u vooraf een financiële check laat uitvoeren.

Inschrijving
Neem de tijd. Bekijk alle informatie rustig. Er wordt niet toegewezen op basis van snelheid van inschrijven. Zorg wel dat u voor 14 december om 12:00 uur inschrijft. De instructies staan op het inschrijfformulier.
Een dag later, op 15 december worden de twintig woningen toegewezen. We streven ernaar om iedereen dezelfde dag op de hoogte te stellen. Mensen die geen woning toegewezen hebben gekregen, staan automatisch op de reservelijst. 

We houden u op de hoogte
Vanavond laat krijgt de website nog een update met alle plattegronden en een download-pagina. U kunt u ons ook volgen op facebook. Via deze nieuwsbrief blijven we u de hoogte houden over alle ontwikkelingen rond Groen Dorpsveld.