Nog vier nachtjes slapen...

1 december 2020

Over een paar dagen is het zover. Dan vindt het drive-through evenement plaats op de bouwlocatie van Groen Dorpsveld. Voor die tijd kunt u zich voorbereiden met een bezoek aan de website die vanaf woensdag wordt uitgebreid met veel informatie en beelden van de nieuwe woningen. 

5 December drive-through
Verderop in dit nieuwsbericht vindt u meer informatie over de drive-through start verkoop zelf, met een kaartje van de bouwlocatie en de tijden en regels voor het bezoek en meer duidelijkheid over de medewerking van de goedheiligman. 

Woensdag vernieuwde website live
Morgen kunt al alvast een beter beeld krijgen van het aanbod. Op de website staan dan alle impressies van het interieur en exterieur van de woningen. Een duidelijke kaart waar u alle woningtypen op kunt vinden en een beschrijving per type. 

Informatiepakket
Op 5 december ontvangt iedereen een tas met een stevig hengsel, zo kunnen we het informatiepakket gemakkelijk coronaproof aangeven. In de tas vindt u alle documenten. Een rijk geïllustreerde brochure, een prijslijst, een inschrijfformulier en het protocol en de planning van de verkoop en de bouw. Helaas is het niet mogelijk om vragen te stellen tijdens de drive-through. Na de start verkoop kan dit wel bij Dupree Makelaardij in Reeuwijk of Waddinxveen. Ze hebben hiervoor een speciaal telefoonteam klaar zitten. Bezoek is in beperkte mate mogelijk

Neem de tijd voor deze belangrijke beslissing
Het heeft geen zin om u direct in te schrijven tijdens de start verkoop. neem de tijd. Bekijk alle informatie rustig. Er wordt niet toegewezen op basis van snelheid van inschrijven. Zorg wel dat u voor 14 december om 12:00 uur inschrijft. De instructies staan op het inschrijfformulier dat u zaterdag ontvangt. 

Toewijzing
We hebben een strakke planning met een start bouw in mei 2021. Dit betekent dat we streven naar een snelle en zorgvuldige verkoop. Om deze reden zal er geen loting plaatsvinden. We wijzen toe aan de kandidaat-koper die het meest serieus is. Dit betekent dat het in uw voordeel werkt als u vooraf een financiële check laat uitvoeren. Dit kan bij de hypotheekshop Gouda of de Rabobank via Job Braun (06 - 57 13 07 93) en Ardjan Hermenet (06 - 57 56 45 77). Voor de vier koopstart-woningen gelden speciale toewijzingscriteria. De uitgebreide toewijzingscriteria voor de koopstartwoningen vindt u in de informatiemap.

Twee typen poldervilla's

Luxe villa’s in verschillende groottes, van 187 m2 tot 202m2, vanaf € 729.500,- v.o.n.

Twee typen twee-onder-een-kapwoning

Klassieke tweekappers,
van 161 en 176 m2,
vanaf € 599.500,- v.o.n

Twee typen levensloop -bestendige woningen

Luxe levensloop-bestendige woningen van 139 en 163 m2, vanaf € 449.000,- v.o.n.

Twee typen royale gezinswoningen

Royale gezinswoningen,
van 119 en 140 m2,
vanaf € 365.000,- v.o.n.

Starterswoningen

Een speciale vermelding voor de vier starterswoningen die worden aangeboden met de koopstart-regeling. Hiervoor gelden speciale toewijzingsregels om te zorgen dat starters uit het dorp voorrang krijgen.

Alles wat u moet weten over 5 december 
Sinterklaas en zijn Pieten zijn aanwezig. Leuk voor de kinderen en andere vrienden van de Sint en iedereen die zin heeft in een kopje chocolademelk. 

De drive-through
We zijn te gast op een bouwterrein en rijden ook over een bouwterrein van een collega ontwikkelaar en een bestaande woonwijk. Daarom zullen we ons moeten houden aan een paar regels. 
-  Voor de veiligheid, stapvoets rijden over het terrein.
-  Om opstoppingen te voorkomen, de auto niet parkeren of verlaten.
Bij de start van de route krijgt u een kaart om in te vullen. Daarbij ontvangt u gelijk uw eerste kado: een mooie pen. De kaart kunt u weer inleveren bij het verlaten van het bouwterrein.

Volg de route
Zie de luchtfoto hieronder voor de complete drive-through route van en naar de Reewal 19 in Reeuwijk-Dorp. Volg de bordjes. Op de situatiekaart ernaast ziet u precies welke woningen waar komen te staan.
A1 poldervilla’s
A2 poldervilla’s XL
B twee-onder-een-kapwoningen
C levensloop-bestendig
D gezinswoningen en koopstartwoningen

Tijdslots
Om het bezoek zoveel mogelijk te spreiden en drukte te voorkomen, hebben we verschillende bezoektijden. Kijk bij de woningen waar u  de meeste interesse voor heeft, naar het bijbehorende tijdstip. Vroeger komen heeft geen zin. Eerder aanwezig zijn geeft geen voordeel bij de toewijzing. 
11:00 tot 11:30u villa's en tweekappers
11:30 tot 12:00u levensloopbestendig 
12:00 tot 12:30u hoek- en gezinswoningen
12:30 tot 12:45u doorlooptijd
12:45 tot 13:15u koopstartwoningen