Poldervilla • TYPE A2

Klassieke indeling

De villa's krijgen standaard een centrale hal met luxe glazen deuren in een zwart stalen frame. Dankzij de ruime afmetingen van de voor- en achterkamer kan de woonkeuken zowel voor als achter worden gesitueerd.

De twee villa’s type A2 staan aan de andere kant van het eiland naast de tweekappers en zijn een slag groter dankzij de uitbouw op de begane grond. Zo ontstaat een prachtig, lichte leefruimte met drie dubbele openslaande deuren en uitzicht over de polder, een belangrijk vogelweidegebied. En aan u de keuze: eten, kokkerellen en samen zijn aan de polder of is het de ideale plaats voor de living waar u lekker onderuit- gezakt op de bank geniet van het fenomenale uitzicht. De heerlijke tuin aan het water ligt op het zuiden.

Alle ruimte

Dankzij de standaard zolderindeling heeft u op de verdiepingen al direct 5 slaapkamers en een royale badkamer waar eenvoudig een vrijstaand bad en een inloopdouche in past.

Type A1

Naar overzicht

Contact makelaar

Met de optionele dakopbouw, inclusief twee dakramen, ontstaan er vele nieuwe mogelijkheden voor de indeling, zoals een masterbedroom met badkamer ensuite inclusief inloopkast en een tweede badkamer voor kinderen of gasten.