(Levensloopbestendige) hoekwoning • TYPE Ch

Klassieke indeling

Deze hoekwoningen krijgen standaard een centrale hal met luxe glazen deuren in een zwart stalen frame. Dankzij de ruime afmetingen van de voor- en achterkamer kan de woonkeuken zowel voor als achter worden gesitueerd.

Deze woningen op de hoek zijn eigenlijk meer familie van de twee-onder-een-kapwoningen en villa’s. Net als de andere grote woningen hebben ze een klassieke kopgevel met een brede erker en een fiere makelaar in de top van de gevel. 
Dankzij de hoekligging hebben de woningen een extra brede tuin. Het stenen terras en het verdiept gelegen houten terras aan het water is bij deze woningen standaard. 

Zes kamers en optioneel een zevende op de begane grond

De masterbedroom op de eerste etage over de hele breedte van de woning is heerlijk ruim en biedt uitzicht over de polder. In totaal telt de woning zes kamers. De schuine kap op de tweede verdieping wordt standaard uitgevoerd met twee dakramen, voor elke kamer één.
Optioneel kan deze woning net als de buren met een slaapkamer en badkamer op de begane grond worden uitgevoerd. Hiervoor is dan wel een uitbouw noodzakelijk.

Type C

Naar overzicht

Contact makelaar