Een aantrekkelijke jaren 30 
stijl, met zowel binnen als 
buiten veel ruimte.
Van rijwoning tot vrijstaand.
Voor ieder wat wils.
Energiezuinigst
In fase 2EF tikken we de nul aan. Nul op de energierekening.
Lees meer »

Ruimte voor wensen
Veel luxe opties zijn al
standaard, maar De Jonge
Lees meer »

 


Zeer energiezuinig met een epc van 0,4 en zelfs -0,2

Met een energieprestatiecoëfficiënt (epc) van slechts 0,4 zijn de woningen bijzonder zuinig. De isolatie van de woningen is uitstekend. Van de kruipruimte tot en met de dakkapel, overal is extra aandachtaan de isolatie besteed. Daarbij is en passant ook aan het comfort gedacht, met overal standaard vloerverwarming op de begane grond. En natuurlijk heeft ook het glas een hoge isolatiewaarde.

Innovatieve installaties
In de woningen in De Jonge Veenen worden innovatieve en bewezen effectieve installaties toegepast. Onder andere de hybride ketel. Dit systeem combineert de voordelen van een warmtepomp met de voordelen van de vertrouwde rendementsketel. Een besparing van 35% alleen al met deze ketel is in de praktijk reëel. Zo worden zeer zuinige woningen gerealiseerd met de sfeer en uitstraling van de de jaren dertig, zonder dat zonnepanelen op het dak het mooie beeld verstoren.
 

12 nul-op-de-meterwoningen
Het is een primeur in de gemeente Zuidplas. In vakjargon: een all electric NOM-woning. In mensentaal: de woning van de toekomst. De moderne installaties in de woningen leveren genoeg energie om een heel gezin van stroom en warmte te voorzien. Zo heeft u aan het einde van de maand ook een nul op de energierekening. Uiteraard gaan we uit van normaal gebruik. Bovendien zijn er vanuit de overheid subsidies en kunt u bij de bank al snel
tot € 25.000,- extra lenen. logisch, want met lagere lasten kunt u vaak een hogere hypotheek krijgen.
Bij deze woningen ontkomen we niet aan de toepassing van zonnepanelen. Deze zijn echter uitsluitend aan de achterkant geplaatst en door de dieper gelegen plaatsing en matzwarte afwerking springen ze minder in het oog.