Een aantrekkelijke jaren 30 
stijl, met zowel binnen als 
buiten veel ruimte.
Van rijwoning tot vrijstaand.
Voor ieder wat wils.
Energiezuinigst
In fase 2EF tikken we de nul aan. Nul op de energierekening.
Lees meer »

Ruimte voor wensen
Veel luxe opties zijn al
standaard, maar De Jonge
Lees meer »

 


Ruimte voor je eigen wensen

Dankzij de royale architectuur, met onder andere openslaande deuren en een dakkapel, zijn de meeste dromen al vervuld. Bovendien worden de woningen compleet met met een ingerichte badkamer en toilet opgeleverd. Toch blijft er altijd wel iets te wensen over, zoals een uitbouw aan de achterzijde, of extra kamers op zolder. Die opties biedt De Jonge Veenen.
 
Nog meer jaren dertig met klassieke hal
De twee-onder-een-kapwoningen en de half vrijstaande villa’s hebben als optie de klassieke hal. Zo ontstaat een voor- en achterkamer. Twee dubbele openslaande deuren geven een en suite gevoel.

Voor of achter wonen
Er zijn ook keuzemogelijkheden die geen extra geld kosten. Zoals drie slaapkamers of twee extra ruime slaapkamers op de eerste etage. En bij alle herenhuizen kunt u kiezen voor een keuken achter of een keuken voor. Net als in de jaren dertig een zithoek aan de voorkant en lekker ontbijten voor de openslaande deuren naar de tuin. Of liever breeduit zitten aan de achterkant en kokkerellen met uitzicht op het groen. Aan u de keuze.

Slapen of badderen op de begane grond
Alle woningen met een garage vast aan de woning bieden de optie om deze te vervangen door een slaapkamer, badkamer en berging. Dat is lekker wakker worden, met openslaande deuren naar de tuin.

Ideale inrichting
Maar het belangrijkste is de ruimte die de woningen zelf bieden. Dankzij de royale beukmaat - zelfs bij het goedkoopste type - heeft u alle mogelijkheid om de ideale inrichting te vinden.